2 Comments

 1. Miranda

  Wat kun je toch geweldig schrijven Chantal! Tranen in mijn ogen, zeer hartverwarmend en wat een mooi sieraad, daar kunnen ze trots op zijn, nu en zeker voor later. Zussenliefde zo ❤ Groetjes Miranda

 2. Jan Sloots

  Hi Chantal,
  Het is zo’n 17 jaar geleden dat ik jou voor het eerst in Maastricht heb ontmoet. Ik ken je dus al een hele tijd. Dat je prachtige dochters hebt kan ik bevestigen. Dat het zo’n mooie balletvoorstelling was, heeft mijn vrouw me al laten weten. Dat je heel creatief bent en de prachtigste accesoires kan maken hebben wij gisteren op de communie nogmaals mogen zien. Dat je dat als edelsmit nu ook kan bewijst wel uit de foto’s van deze blog.
  Het is trouwens de eerste keer dat ik jouw blog lees en ben aangenaam verrast over de heerlijke schrijfstijl die je hebt.
  Want dat, DAT wist ik namelijk nog niet van je.
  Blijf vooral doorgaan met de wereld aangenaam verrassen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.